Velkommen Bangladesh Kunde kommer til vår fabrikk og kontor

Vi er ledende mini-ups-produsent med over 14 års erfaring på dette feltet, mini-ups er vårt første produkt, vi fokuserer på mini-ups og tilhørende backup-batteri, fabrikken vår ligger Shenzhen Guangming District med filialfabrikk i Dongguan by.

nyheter 1

Vi eksporterer våre mini ups-produkter til hele verden, spesielt land i Afrika, Asia, Europa og Amerika, velkommen til å besøke fabrikken vår hvis du er villig til å besøke.
Nylig fikk vi mange Asia-kunder på besøk til kontoret og fabrikken, de kom alle for WGP mini-ups for videresalg, spesielt Bangladesh, India, Pakistan, Libanon-land, ettersom WGP-merkevaren står som en god kvalitetsmerke og service i deres marked.

Hvis du er i Kina og ønsker å besøke oss, vennligst gi meg beskjed på forhånd før du kommer.
For det første, vennligst fortell oss når du planlegger å besøke med detaljerte tider, hvor er posisjonen din i Kina og hvilken metode du vil komme til fabrikken vår, hvis du ikke er kjent med kinesiske reisemåter, kan du fortelle oss posisjonen din eller hvor er din hotell, kan vi søke selskapet vårt for å hente deg eller bestille en didi deg.
For det andre, vennligst gi meg beskjed om din forretningslinje og hvordan du planlegger å selge mini-ups i markedet, selger du sammen med enheten din eller bare importerer og distribuerer til butikker og andre måter.Viktigst, hva er fremtidsplanen din hvis du selger bra og ser bra ut på dette mini-ups-markedet.
For det tredje, hva er temaet ditt for dette besøket til oss?Vil du sjekke virkeligheten vår av fabrikkkapasiteten vår, eller du vil vite kvalitetskontrollen til fabrikken vår, eller kanskje du vil vite hvordan mini-ups-markedet er i denne industrielle og andre land, er vi villige til å dele informasjonen og diskutere fremtiden for disse feltene.

Med et ord, velkommen til å besøke oss for ethvert forretningsformål, vi vil prøve vårt beste for å støtte deg best for å ha et vinn-vinn-samarbeid.


Innleggstid: 14. juni 2023